072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Electronic Arts vernieuwt de mobiele game FIFA Mobile 2016 en voegt 60 fps toe

datum: 19-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

EA heeft een grote update uitgebracht voor de smartphonegame EA Sports FIFA Mobile. De update is een complete revisie van het spel, met toevoeging van gameplay-verbeteringen en nieuwe beelden en geluid. De game ondersteunt ook een 60fps-modus op een aantal telefoons.

Oorspronkelijk uitgebracht in 2016, heeft de game een vernieuwde game-engine. Het is de eerste grote kwaliteitsupdate van de game, die de afgelopen jaren inhoudelijke updates heeft gekregen. De nieuwe versie voegt meer details op het scherm toe tijdens een wedstrijd en nieuwe camera-opties voor doeltrappen, vrije trappen, hoekschoppen, penalty's en replays. Er is ook een reeks nieuwe stadions aan het spel toegevoegd.

De update is ontwikkeld door EA China en EA Vancouver, die op basis van feedback van spelers naar eigen zeggen al jaren aan de update werken. Dit heeft geleid tot een aantal gameplay-verbeteringen, waaronder meer teambeheer, dat spelers controle geeft over spelerwissels en positie, en meer controle over het spel tijdens wedstrijden. Bovendien krijgt de Versus-modus van de game een aantal verbeteringen in de levenskwaliteit . Daarnaast voegt EA live audiocommentaar toe in 11 talen, waaronder Nederlands, van bekende commentatoren.

In december lieten de makers al een preview zien van de verbeterde beeldkwaliteit. Op een aantal telefoons, waaronder iPhone 8 of nieuwer, Google Pixels, Samsung Galaxys vanaf S9 en OnePlus toestellen vanaf OnePlus 5, is het mogelijk om het spel in te stellen op 60fps. Dit is standaard niet ingeschakeld, maar kan worden ingeschakeld in de instellingen. Op de website van EA staan andere telefoons vermeld die de 60fps-modus ondersteunen.

Naast kwaliteitsverbeteringen brengt de update ook een nieuw speelseizoen. Dat betekent dat je een aantal dingen moet resetten, waaronder XP, munten en accountniveau, evenals de vriendenlijst van spelers. Verdiende FIFA-punten blijven behouden, evenals emotes en ontgrendelde uniformen. Bovendien verdwijnt de Legacy-afspeelmodus. Ook is het niet meer mogelijk om met spelers buiten je eigen regio te spelen. Spelers uit West-Europa kunnen niet meer spelen met spelers uit Noord-Amerika of Azië. Er wordt al langer gespeculeerd over een nieuwe FIFA Mobile-app. Met de update zegt het team dat er geen nieuwe app komt, maar dat de update de oude vervangt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01