072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Epic Games haalt Houseparty uit app stores en sluit servers in oktober

datum: 10-09-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Videobelapp Houseparty is vanaf donderdag niet meer te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store en zal vanaf oktober niet meer beschikbaar zijn. Het team werkt nu aan andere projecten. Epic nam de app, die begin vorig jaar populairder werd, in 2019 over.

Het team achter Houseparty werkt nu binnen Epic Games aan andere projecten waarmee mensen sociale interacties met anderen kunnen hebben. Hierdoor kunnen de ontwikkelaars naar eigen zeggen de Houseparty-app en gebruikers niet meer de aandacht geven die ze nodig hebben. Daarom stopt Epic Games in oktober met de app voor videobellen.

Houseparty is een app waarmee maximaal acht gebruikers samen kunnen videobellen. Ze kunnen ook samen spelletjes spelen. De app werd vooral gebruikt voor priv├ęgesprekken. Epic Games verwierf de app in 2019 en integreerde de dienst in Fortnite . Ook deze Fortnite-integratie verloopt na oktober.

De Houseparty-app kreeg tijdens de start van de coronapandemie een flink aantal nieuwe gebruikers. In maart kwamen er vijftig miljoen nieuwe gebruikers bij; mogelijk zeven keer wat tot dan toe normaal was geweest. De ontwikkelaars zeggen dat ze sinds de lancering van de app in 2016 tientallen miljoenen gebruikers hebben gehad.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01