072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Epic Games Store en Fortnite hebben inlogproblemen - update

datum: 17-02-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Onder andere Epic Games Launcher, Fortnite en Rocket League ondervinden momenteel inlogproblemen. Epic Games zegt het probleem te onderzoeken, maar heeft geen verdere informatie.

Epic Games meldt op zijn statuspagina dat de storing inlogproblemen veroorzaakt voor verschillende services. De problemen hebben onder meer betrekking op de Epic Games Store, Fortnite en Epic Online Services. Rocket League en zijn smartphone-spin-off Rocket League Sideswipe kampen ook met problemen. Behalve het inloggen zijn de overige aspecten van de dienstverlening volgens Epic nog wel operationeel.

De problemen verschenen rond 10:32 Nederlandse tijd. Epic Games zei dat het de problemen aan het onderzoeken was en zei dat het dit om 10:51 uur nog steeds deed. Over een mogelijke oorzaak spreekt het bedrijf niet. Het gamebedrijf geeft ook niet aan wanneer de storing naar verwachting is verholpen. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Eind december hadden Fortnite, de Epic Games Store en Rocket League vergelijkbare storingen .

Update, 13:22: Epic Games geeft aan dat de storing inmiddels is verholpen. Op de statuspagina is te zien dat de inlogsystemen van alle betrokken diensten weer volledig operationeel zijn.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01