072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Europese release mmorpg Lost Ark is uitgesteld tot 2022

datum: 02-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De hack-and-slash mmo Lost Ark wordt dit najaar niet meer uitgebracht in Europa en Noord-Amerika. Volgens ontwikkelaar Smilegate kost het meer tijd dan verwacht om de feedback op de alfaversie van de game te verwerken. De release staat nu gepland voor begin volgend jaar.

Volgens Smilegate waren de ontwikkelaars bezig met het vertalen van teksten, het oplossen van bugs en het opnemen van audio, maar na analyse van de feedback op de alfaversie, ontdekten ze dat er "veel meer werk nodig was" dan ze aanvankelijk dachten. "Spelers wachten nu al zo lang, dus we willen de tijd nemen om het echt goed te doen, terwijl we ook rekening houden met het welzijn van de hardwerkende Amazon Games- en Smilegate-teams." De Lost Ark alpha richtte zich volgens de Zuid-Koreaanse ontwikkelaar vooral op technische aanpassingen en het geschikt maken voor de game voor de westerse markt. De game is al geruime tijd uit in Korea, Japan en Rusland.

De game, die door Amazon Games in Europa en Noord-Amerika zal worden gepubliceerd, staat nu gepland voor begin volgend jaar. Een gesloten bèta vindt dit jaar plaats tussen 4 en 9 november, kondigde Smilegate in hetzelfde bericht aan. Iedereen die het Founder's Pack van de game koopt, krijgt toegang tot die gesloten bèta. Daarnaast kunnen spelers zich via de website aanmelden om kans te maken op een uitnodiging.

De hack-&-Slash-mmorpg Lost Ark, waarvan de setting vaak wordt vergeleken met Diablo, heeft inmiddels een ontwikkelingsperiode van acht jaar doorgemaakt. De game verscheen in 2018 al in Korea, Japan en Rusland, maar tot voor kort was er nog niets concreets bekend over een mogelijke Westerse release. In juni kondigde Amazon Games aan dat het de release in het Westen zou afhandelen, waarvoor tekst en voice-overs door Smilegate moesten worden aangepast.

Amazon Games is opgericht in 2012, maar heeft wat tegenslagen gehad. Het ontwikkelen van eigen games van Amazon is lastig, ondanks het feit dat het bedrijf er elk jaar veel geld in steekt . Tegelijkertijd zet Amazon Games zich in voor het publiceren van games van andere ontwikkelstudio's zoals Smilegate. Lost Ark is een enorm succes in Korea en won zes prijzen bij de Korea Game Awards 2019, waaronder 'Most Popular Game'.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01