072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

F1 22 krijgt twee weekenden crossplay als test

datum: 05-08-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Racegame F1 22 krijgt dit weekend en het weekend daarna crossplay als onderdeel van een test. Spelers kunnen de spelmodi Social Race en Two-Player Career tegen elkaar spelen, ongeacht op welk platform ze de game spelen. Crossplay wordt eind augustus afgerond.

Crossplay was bedoeld als een functie die F1 22 bij de release zou hebben, maar het werd uitgesteld vanwege een onderaannemer uit Oekraïne die verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van het onderdeel voor ontwikkelaar Codemasters. Codemasters senior creative director Lee Mather vertelde RacingGames.gg .

Codemasters verstaat vrijdag ook als weekend. Codemasters vermeldt geen tijden, maar op het moment van schrijven zijn er al Twitch-streams die crossplay demonstreren, dus het testen voor dit weekend is al begonnen. Geclassificeerd spelen is nog niet mogelijk in combinatie met crossplay en wie liever niet crossplatform speelt kan dat uitzetten. Ontwikkelaar Codemasters voorziet niet alleen dat matchmaking sneller zal zijn met crossplay, maar ook dat matchups met spelers van vergelijkbare vaardigheidsniveaus frequenter zullen zijn.

F1 22 kwam dit jaar op 1 juli uit voor Windows, de PlayStation 4 en 5, de Xbox One en de Xbox Series X en S. Het is niet de eerste Codemasters-racegame met crossplay: respectievelijk rallygame Dirt 5 en Grid Legends vanaf 2020 en 2021, heb het ook.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01