072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Facebook onthult onderzoek naar de impact van Instagram op tieners

datum: 28-09-2021 Categorie: Internet Bron: Tweakers

Facebook zal ergens in de komende dagen zijn onderzoek naar de impact van Instagram op tieners onthullen. The Wall Street Journal beweerde op basis van dia's uit dat onderzoek dat Instagram een negatief effect heeft; Facebook ontkende dat zonder resultaten te laten zien.

Facebook-CEO Nick Clegg zei tijdens een evenement van The Atlantic dat het bedrijf de puntjes op de i zal zetten en vervolgens de dia's zal publiceren. Het Amerikaanse Congres krijgt er eerst toegang toe en daarna wordt het onderzoek openbaar gemaakt. Het is voor het eerst dat Facebook zegt dat de resultaten van het onderzoek openbaar worden gemaakt. Facebook sprak eerder het beeld tegen dat de WSJ schilderde. De krant beweerde dat het onderzoek Facebook ervan op de hoogte had gebracht dat Instagram schadelijk is voor een deel van de bezoekende tieners.

Facebook overweegt tools voor tieners voor wie Instagram problemen veroorzaakt. "Zelfs als dat een minderheid van tieners is die een minderheid van de tijd een slechte ervaring hebben, is het nog steeds belangrijk om te doen," zei Clegg. Er kunnen tools zijn die detecteren of tieners vaak bepaalde soorten inhoud bekijken die verband houden met negatieve ervaringen op Instagram en gebruikers vervolgens naar andere soorten inhoud aansporen. Clegg vermeldt niet welke inhoud dat is of wanneer de tool zal worden vrijgegeven. Ook komt er een tool die tieners adviseert om even van Instagram af te stappen als ze er te lang op zitten.

Facebook's hoofd beveiliging moet donderdag ook getuigen voor de Amerikaanse senaat, schrijft CNBC. Na de kritiek die volgde op het WSJ-artikel, besloot Instagram alvast te stoppen met het ontwikkelen van een kinderversie van Instagram .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01