072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Facebook verbetert tool om eigen data naar andere diensten te verplaatsen

datum: 09-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Facebook geeft zijn Transfer Your Information-tool een update en nieuwe functies. Met de tool kunnen gebruikers bijvoorbeeld hun Facebook-foto's overzetten naar een andere dienst. De tool kan nu ook synchroniseren met Photobucket en Google Calendar.

Volgens Facebook is de Transfer Your Information-tool van de grond af opnieuw opgebouwd en nu eenvoudiger en intuïtiever. De tool kan worden gebruikt door mensen die Facebook willen verlaten, maar eerst hun inhoud naar andere diensten willen overbrengen.

Nieuw is de mogelijkheid om Facebook Events te exporteren en vanaf nu kunnen er koppelingen worden gemaakt met Photobucket en Google Calendar. Koppelen met andere diensten, zoals Dropbox, Backblaze, WordPress, Google Docs en Google Photos was al mogelijk.

Volgens Facebook is de nieuwe tool transparanter over de status van een gegevensoverdracht. Het zou ook gemakkelijker moeten zijn om overschrijvingen opnieuw te proberen als dat in eerste instantie niet werkt. Het is nu ook mogelijk om meerdere gegevensoverdrachten naar één bestemming uit te voeren en er zijn filters toegevoegd waarmee gebruikers nauwkeuriger kunnen selecteren welke gegevens ze willen overbrengen.

De tool is een alternatief voor het zelf downloaden van je eigen gegevens van Facebook. Om bijvoorbeeld foto's naar Photobucket over te zetten, moeten gebruikers een accountkoppeling maken tussen Facebook en die service.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01