072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu je game PC samenstellen

Facebook verbetert tool om eigen data naar andere diensten te verplaatsen

datum: 09-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Facebook geeft zijn Transfer Your Information-tool een update en nieuwe functies. Met de tool kunnen gebruikers bijvoorbeeld hun Facebook-foto's overzetten naar een andere dienst. De tool kan nu ook synchroniseren met Photobucket en Google Calendar.

Volgens Facebook is de Transfer Your Information-tool van de grond af opnieuw opgebouwd en nu eenvoudiger en intuïtiever. De tool kan worden gebruikt door mensen die Facebook willen verlaten, maar eerst hun inhoud naar andere diensten willen overbrengen.

Nieuw is de mogelijkheid om Facebook Events te exporteren en vanaf nu kunnen er koppelingen worden gemaakt met Photobucket en Google Calendar. Koppelen met andere diensten, zoals Dropbox, Backblaze, WordPress, Google Docs en Google Photos was al mogelijk.

Volgens Facebook is de nieuwe tool transparanter over de status van een gegevensoverdracht. Het zou ook gemakkelijker moeten zijn om overschrijvingen opnieuw te proberen als dat in eerste instantie niet werkt. Het is nu ook mogelijk om meerdere gegevensoverdrachten naar één bestemming uit te voeren en er zijn filters toegevoegd waarmee gebruikers nauwkeuriger kunnen selecteren welke gegevens ze willen overbrengen.

De tool is een alternatief voor het zelf downloaden van je eigen gegevens van Facebook. Om bijvoorbeeld foto's naar Photobucket over te zetten, moeten gebruikers een accountkoppeling maken tussen Facebook en die service.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01