072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Fall Guys heeft crossplay-ondersteuning voor pc en PlayStation

datum: 23-02-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar Mediatonic heeft crossplay-ondersteuning toegevoegd tijdens het huidige zesde seizoen van zijn game Fall Guys. Dat betekent dat spelers op pc samen kunnen spelen met vrienden die de game op PlayStation 4 of 5 spelen.

Mediatonic zegt dat deze ondersteuning te danken is aan Epic Online Services-technologie. De ontwikkelaar van Fall Guys is vorig jaar overgenomen door Epic Games . Het was al mogelijk om met anderen te lobbyen in Custom Shows, maar dat is nu uitgebreid naar meer spelmodi, waaronder Squads, Duos en Main Show.

Voor crossplay moeten spelers hun exemplaar van Fall Guys hebben gekoppeld aan een episch account. Spelers die dit nog niet hebben gedaan, worden hier tijdens de game-lancering aan herinnerd. Zodra de koppeling is gemaakt, komt er een functionaliteit beschikbaar om anderen uit te nodigen. Spelers die al als vrienden op PlayStation of Steam waren toegevoegd, verschijnen automatisch in de vriendenlijst van Epic.

Fall Guys is in augustus 2020 uitgebracht voor de PlayStation 4 en Windows. In het gezelschapsspel moeten spelers levels voltooien met maximaal 60 andere spelers. Op elke baan komen spelers vreemde obstakels tegen en moeten ze vechten tegen tegenstanders en natuurwetten. Op sommige niveaus moeten ze samenwerken. Spelers blijven afhaken totdat er een winnaar is. Tweakers schreven eerder al een review van Fall Guys .

De battleroyale-game had vorig jaar al beschikbaar moeten zijn voor de Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X/S, maar eind vorig jaar meldde Mediatonic dat dat niet zou lukken . De studio zegt nu dat de ontwikkeling wordt afgerond en een release op handen is, maar het is nog niet klaar voor de huidige update. Mediatonic noemt nog geen concrete releasedatum voor die platformen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01