072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Fall Guys: Ultimate Knockout komt dit jaar niet meer naar Switch en Xbox

datum: 01-12-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De Battleroyale-game Fall Guys: Ultimate Knockout is al uitgebracht voor pc en PlayStation 4, maar de release voor Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X/S laat nog op zich wachten. De maker bevestigt nu dat de game dit jaar niet meer voor deze platformen uitkomt.

In een persbericht maakt ontwikkelaar Mediatonic plannen voor het zesde seizoen van Fall Guys bekend, maar meldt ook dat de versies voor de Xbox-consoles en de Switch dit jaar niet meer uitkomen. De gamemaker reageert op de geruchten dat deze versies zouden verschijnen met de release van de nieuwe content in seizoen zes, maar dat is niet het geval.

Fall Guys kwam vorig jaar uit voor de PlayStation 4 en pc. De Xbox- en Switch-versies werden begin dit jaar aangekondigd voor afgelopen zomer. In mei , de ontwikkelaar gemeld dat deze versies werden uitgesteld voor de tijd wezen, want anders zouden ze niet in staat zijn om alle functies in het spel te krijgen. Er werd destijds geen releasedatum aangekondigd en nu bevestigt Mediatonic dat de release dit jaar niet meer zal plaatsvinden.

Fall Guys: Ultimate Knockout is een uniek spel in het Battleroyal-genre. In het spel hoeven spelers elkaar niet uit te schakelen door te schieten, maar door een hindernisbaan te voltooien en verschillende minigames te voltooien. PlayStation- en pc-spelers kunnen vanaf woensdag aan de slag met de nieuwe evenementen, levels en obstakels in seizoen zes.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01