072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Far Cry 6 krijgt gratis DLC op basis van Stranger Things en Rambo

datum: 11-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Far Cry 6 krijgt DLC gebaseerd op de Rambo en Stranger Things film en serie. Daarnaast speelt acteur Danny Trejo een rol in een andere DLC, als zichzelf. Er zijn ook speciale missies voor na de hoofdcampagne, genaamd Insurgencies en Special Operations.

De bovengenoemde inhoud zal volgens Ubisoft gratis zijn en zal "het hele jaar" worden uitgebracht, dus waarschijnlijk tussen nu en 31 december. Hoewel Danny Trejo duidelijk een bekend persoon is, ziet het er niet uit als beroemde acteurs of karakters van Stranger Things en Rambo zijn te zien in de trailer, dus vermoedelijk gaat het alleen om het gebruik van de fictieve universums van die twee media. De grootte van deze DLC is onbekend.

De Special Operations zijn missies waarin spelers een chemische bom moeten stelen van wapenhandelaars en deze naar de extractie moeten brengen . De bom heeft echter de neiging om oververhit te raken, wat betekent dat hij periodiek moet worden gekoeld in bijvoorbeeld een rivier. De andere missies, de Weekly Insurgencies, zijn extra moeilijke missies met extra grote beloningen. Hier wordt verder niet veel over gezegd.

Daarnaast krijgt Far Cry 6 betaalde DLC, maar dat was al bekend gemaakt. De antagonisten van Far Cry 3, 4 en 5 krijgen hun eigen campagne. Ze spelen zich af in een dromerige wereld waarin een roguelite-achtige gameplay plaatsvindt. Dat wil zeggen, als ze dood gaan, moeten ze opnieuw beginnen en kunnen ze een licht gewijzigde spelwereld verwachten, maar bepaalde upgrades kunnen ze behouden. Er wordt ook een remaster van Far Cry 3: Blood Dragon aangeboden.

Het verhaal van Far Cry 6 zelf speelt zich af op het fictieve eiland Yara waar dictator Anton Castillo en zijn zoon de scepter zwaaien en jij als Dani Rojas, een mannelijke of vrouwelijke guerrillastrijder, ten strijde trekt tegen het regime dat de lokale bevolking onderdrukt. Met de hulp van een mentor, Juan Cortez, leer je alle kneepjes van het vak en verken je de open wereld check-point voor check-point. Dictator Castillo wordt gespeeld door acteur Giancarlo Esposito, bekend van Breaking Bad en The Mandalorian. De game komt op 7 oktober uit voor Windows, Xbox One, Xbox Series, PS4 en PS5.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01