072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Fatshark toont twee nieuwe trailers voor Warhammer 40.000: Darktide

datum: 11-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Fatshark Games heeft nieuwe beelden vrijgegeven van Warhammer 40.000: Darktide. De ene trailer bevat gameplay waarin het verhaal van de game wordt uitgelegd en de andere is een meer onvervalste gameplay van de Left 4 Dead-achtige coöp-shooter.

In de meer gerichte trailer , getoond tijdens het Summer Games Fest, wordt uitgelegd dat de spelerspersonages in het spel afkomstig zijn uit het zogenaamde straflegioen , een onderdeel van het keizerlijke leger dat bestaat uit gedetineerden. Hun taak is om de bijenkorfstad Tertium te bevrijden van de krachten van Chaos die daar zijn geïnfiltreerd. Gezien de hardnekkigheid van de vervuiling van de stad, wordt de overlevingskans van de troepen als gering ingeschat.

De gameplay-beelden tonen de verschillende klassen die de game meer zal bieden in actie. Er zijn Psykers met paranormale krachten, torenhoge Ogryns die vertrouwen op brute kracht, veteranen van het keizerlijke leger gewapend met de kenmerkende kettingzwaarden en meer. Ook is duidelijk te zien dat ondanks de hordes vijanden die op de spelers afkomen, er de mogelijkheid is om meer te focussen op vuurwapens dan op slagwapens.

Darktide is min of meer een vervolg op Warhammer: Vermintide 2, dat zich afspeelde in de fantasie-tegenhanger van dit universum. Kenmerken van dat spel zijn een focus op coöperatief spelen, rolverdeling binnen het team, grote aantallen vijanden, waaronder extra sterke eenheden en anderen met speciale krachten.

Warhammer 40.000: Darktide komt op 13 september voor Xbox Series X en S en Windows. De schrijver van het spel is Dan Abnett. Hij is een bekende auteur van Warhammer 40K-boeken. De muziek wordt verzorgd door Jesper Kyd, die ook Vermintide 2, Borderlands, Darksiders, Assassin's Creed en meer deed.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01