072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Final Fantasy VII: The First Soldier komt in november

datum: 04-10-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

De Battle Royal-game Final Fantasy VII: The First Soldier wordt in november uitgebracht voor mobiele apparaten. Dat werd onthuld in een Square Enix livestream tijdens de Tokyo Game Show. Ook worden verbeteringen besproken die zijn aangebracht op basis van feedback van de gesloten bèta.

De game komt in november uit voor iOS en Android. Volgens de producenten zijn er geen plannen om de game voor pc of consoles uit te brengen. De game is vanaf oktober ook te pre-orderen, dat werd onthuld tijdens dezelfde livestream op de Tokyo Game Show.

Nadat de game in februari was aangekondigd, vond in de zomer een gesloten bèta plaats. Tijdens de livestream op de Tokyo Game Show hebben de producenten onthuld welke wijzigingen zijn aangebracht op basis van de feedback op die bèta. Er zou veel vraag zijn geweest naar een optie om met een controller te spelen. Controller-ondersteuning zal daarom worden toegevoegd aan de uiteindelijke game . Er zal ook een trainingsmodus zijn om te oefenen met de wapens en andere aanvallen. Daarnaast wordt de tutorial onder handen genomen , waarbij er een duidelijker onderscheid wordt gemaakt tussen uitleg over de besturing en uitleg over de gameplay. Ten slotte is er een nieuwe ninja-klasse toegevoegd , die zich richt op stealth.

Final Fantasy VII: The First Soldier speelt zich dertig jaar voor de gebeurtenissen van Final Fantasy 7 af. Het is de bedoeling om als Soldier-soldaat tegen andere spelers te vechten, totdat er nog maar één overblijft. Spelers kunnen hun eigen klasse kiezen en elkaar bevechten met verschillende wapens. De game bevat geen verhaalmodus.

Dit is niet de enige mobiele Final Fantasy-game waaraan momenteel wordt gewerkt. Zo werd in februari, samen met The First Soldier, ook de singleplayer-game Final Fantasy VII Ever Crisis aangekondigd , die een meer verhalend avontuur moet bieden.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01