072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu met gratis Windows 11

Final Fantasy VII: The First Soldier komt in november

datum: 04-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De Battle Royal-game Final Fantasy VII: The First Soldier wordt in november uitgebracht voor mobiele apparaten. Dat werd onthuld in een Square Enix livestream tijdens de Tokyo Game Show. Ook worden verbeteringen besproken die zijn aangebracht op basis van feedback van de gesloten bèta.

De game komt in november uit voor iOS en Android. Volgens de producenten zijn er geen plannen om de game voor pc of consoles uit te brengen. De game is vanaf oktober ook te pre-orderen, dat werd onthuld tijdens dezelfde livestream op de Tokyo Game Show.

Nadat de game in februari was aangekondigd, vond in de zomer een gesloten bèta plaats. Tijdens de livestream op de Tokyo Game Show hebben de producenten onthuld welke wijzigingen zijn aangebracht op basis van de feedback op die bèta. Er zou veel vraag zijn geweest naar een optie om met een controller te spelen. Controller-ondersteuning zal daarom worden toegevoegd aan de uiteindelijke game . Er zal ook een trainingsmodus zijn om te oefenen met de wapens en andere aanvallen. Daarnaast wordt de tutorial onder handen genomen , waarbij er een duidelijker onderscheid wordt gemaakt tussen uitleg over de besturing en uitleg over de gameplay. Ten slotte is er een nieuwe ninja-klasse toegevoegd , die zich richt op stealth.

Final Fantasy VII: The First Soldier speelt zich dertig jaar voor de gebeurtenissen van Final Fantasy 7 af. Het is de bedoeling om als Soldier-soldaat tegen andere spelers te vechten, totdat er nog maar één overblijft. Spelers kunnen hun eigen klasse kiezen en elkaar bevechten met verschillende wapens. De game bevat geen verhaalmodus.

Dit is niet de enige mobiele Final Fantasy-game waaraan momenteel wordt gewerkt. Zo werd in februari, samen met The First Soldier, ook de singleplayer-game Final Fantasy VII Ever Crisis aangekondigd , die een meer verhalend avontuur moet bieden.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01