072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Firefox-gebruikers melden problemen bij het openen van websites - update

datum: 13-01-2022Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Wereldwijd melden Firefox-gebruikers problemen met de browser. Websites worden niet geladen na het invoeren van een url. Ontwikkelaars bevestigen de problemen. Volgens gebruikers helpt het uitschakelen van http3. Niet alle gebruikers worden getroffen.

Op Reddit , Hacker News en op Twitter verschijnen donderdagochtend in hoog tempo reacties van Firefox-gebruikers die zeggen dat de browser niet werkt. Websites laden niet, terwijl ze dat in andere browsers wel doen.

Verschillende gebruikers melden dat het uitschakelen van http3 de problemen oplost en stellen voor dit te doen als een tijdelijke oplossing. Gebruikers kunnen dat doen door te zoeken naar about:config for network.http.http3.enabled en die vlag vervolgens in te stellen op false. Na een herstart zou de browser weer moeten werken.

De problemen zijn meerdere keren gemeld aan Mozilla's bugtracker en worden daar door ontwikkelaars bevestigd. De fout zou invloed hebben op browserversies van verschillende releasekanalen. Gebruikers van zowel Firefox 96.0 als 95.02 melden de problemen. Niet alle Firefox-gebruikers van de betreffende versies hebben met de problemen te maken, blijkt uit een steekproef van Tweakers. Het is niet bekend hoeveel mensen zijn getroffen.

Update, 13:15 uur: Mozilla-ontwikkelaars zeggen in reacties op de bugtracker dat de problemen zijn opgelost en dat een herstart van de browser zou moeten helpen. De ontwikkelaars beloven binnenkort met meer informatie te komen. Firefox belooft hetzelfde op Twitter.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01