072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Flight Simulator krijgt dropship van Halo-games als dlc

datum: 13-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Microsoft voegt de UNSC Pelican toe aan Flight Simulator. Spelers kunnen het dropship downloaden als een gratis add-on. Microsoft liet zien hoe het futuristische vliegtuig uit de Halo-franchise in de ruimte kan "vliegen". De 40th Anniversary-editie van de software wordt in november uitgebracht.

De UNSC Pelican, ook bekend als Dropship 77 Troop Carrier, is het eerste fictieve vliegtuig uit een andere franchise dat door Microsoft aan Flight Simulator is toegevoegd . Volgens Microsoft is het een gedetailleerde add-on. Eigenaren van de game en Xbox Game Pass-abonnees kunnen deze gratis downloaden van de Flight Simulator-marktplaats.

Microsoft toonde beelden van de Pelican uit Halo Infinite aan het einde van de trailer voor de speciale editie-vluchtsimulator die uitkomt ter ere van het 40-jarig jubileum van de software. Je kunt onder andere zien hoe het dropship de ruimte in vliegt.

De 40th Anniversary-editie van Flight Simulator wordt in november uitgebracht en bevat Bell-407- en Guimbal Cabri G2-helikopters. Volgens Microsoft is de komst van helikopters mogelijk dankzij een nieuw ontwikkelde techniek, Fluid Dynamics Simulation. Meer informatie hierover heeft het bedrijf nog niet vrijgegeven. Microsoft voegt ook de Wright Flyer en Douglas DC-3 historische vliegtuigen toe. Deze update is ook gratis voor game-eigenaren en Xbox Game Pass-abonnees.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01