072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Fortnite Hoofdstuk 2 eindigt op 4 december met groot 'The End'-evenement

datum: 24-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Het tweede hoofdstuk van de gratis te spelen Battle Royale-game Fortnite eindigt op 4 december. Op die datum vindt een groot in-game The End-evenement plaats. Ontwikkelaar Epic Games omschrijft dit als een "climax event" waarna "niets meer hetzelfde zal zijn".

The End begint op 4 december om 22.00 uur Nederlandse tijd, al kunnen spelers zich een half uur van tevoren aanmelden om deel te nemen aan het evenement. Dit is een eenmalig evenement. Het is daarom niet mogelijk om The End opnieuw te spelen nadat het is afgelopen. Het is niet bekend hoe lang The End zal duren.

Tijdens het evenement nemen teams van maximaal 16 spelers het op tegen de Cube Queen in 'een laatste strijd om het lot van het eiland'. Epic Games toont daarvoor een teaser-trailer, maar deelt weinig details over de finale van Fortnite Chapter 2.

Zodra het evenement is begonnen, is het niet meer mogelijk om game-instellingen aan te passen, meldt Epic Games. Gebruikers kunnen ook geen herhalingen van The End opslaan, dus gebruikers die de ervaring willen vastleggen, wordt geadviseerd om het spel op andere manieren op te nemen. Spelers die deelnemen aan The End krijgen een speciaal laadscherm en een wrap.

Fortnite Chapter 2 begon meer dan twee jaar geleden , nadat het eerste hoofdstuk werd afgesloten met een in-game evenement. De game is na die gebeurtenis enkele uren offline geweest , omdat de hele gamewereld in een zwart gat verdween. Mogelijk gaat Epic Games na The End iets soortgelijks doen, als opmaat naar Chapter 3. Details hierover deelt de ontwikkelaar nog niet, maar mogelijk krijgt de game opnieuw een nieuwe map .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01