072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Fortnite voegt Party Worlds-modus toe voor spelers om nieuwe vrienden te maken

datum: 01-12-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Epic Games heeft een nieuwe modus in Fortnite geïntroduceerd die er vooral op gericht is spelers met elkaar te laten socializen. Epic zegt dat niet alleen kennissen samen kunnen hangen, maar het ook mogelijk wordt om nieuwe vrienden te maken.

Er is geen vechten of bouwen in de nieuwe Party Worlds-modus. Spelers kunnen in deze modus minigames met elkaar spelen of gewoon met elkaar chatten. De werelden zijn speciaal gemaakt voor deze modus en moeten de sfeer van een hangout brengen. Voorlopig is er de keuze tussen twee verschillende werelden: een pretpark en een nachtclub. Beide zijn ontworpen in samenwerking met leden van de gemeenschap. Epic Games zegt dat het inzendingen van spelers voor meer van dergelijke sociale werelden zal accepteren.

Fortnite bevat al een vergelijkbare 'vreedzame' modus genaamd Party Royale, maar volgens Epic Games is Party Worlds echt specifiek voor gezelligheid. Concerten vinden ook plaats in Party Royale, terwijl Party Worlds rustiger en meer 'relaxed' zou moeten zijn.

Met deze modus begint de battle royale-game van Epic Games meer op een metaverse game te lijken. Dit sluit aan bij eerdere uitspraken van CEO Tim Sweeney, die zei van Fortnite een '3D sociaal medium' te willen maken, waarin mensen 'allerlei ervaringen beleven'. Tweakers schreef eerder een achtergrondartikel over de strijd van onder meer Epic Games voor de metaverse.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01