072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Forza Horizon 5 heeft 15 miljoen spelers

datum: 10-01-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Forza Horizon 5 heeft nu ongeveer 15 miljoen spelers. Dat aantal werd precies twee maanden na de release van de racegame bereikt. Het gaat niet om 15 miljoen verkopen, want de game maakt ook deel uit van het Game Pass-abonnement.

Het aantal van vijftien miljoen spelers is niet officieel bekendgemaakt door Microsoft of ontwikkelaar Playground Games; Een analist en Forza Horizon 5-speler laat door middel van een screenshot van het in-game leaderboard voor de wereldwijde spelersgroep zien dat de teller net de 15 miljoen gepasseerd is.

Forza Horizon 5 kwam op 9 november uit. In de dagen daarvoor was de game al door bijna een miljoen spelers gespeeld . Dat ging over mensen die een Premium-editie van de racegame hadden gekocht en daarmee early access kregen. Binnen een dag na release was het aantal al 4,5 miljoen spelers en na een week werden 10 miljoen spelers gemeld . Dat maakte het de beste eerste week van een nieuwe release voor een Xbox-game.

De arcade-racegame Forza Horizon 5 is beschikbaar voor Xbox-consoles en Windows-pc's. Als onderdeel van het Xbox Game Pass Ultimate-abonnement kun je ook spelen via Xbox Cloud Gaming. De standaardversie van de game is speelbaar voor Xbox Game Pass-abonnees zonder extra kosten. Tweakers schreef vorig jaar een review van Forza Horizon 5. Het is een racespel met een open wereld dat zich afspeelt in een door Mexico geïnspireerd gebied.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01