072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Forza Horizon 5 heeft meer dan 4,5 miljoen spelers

datum: 10-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Forza Horizon 5 heeft nu meer dan 4,5 miljoen spelers. Dinsdag was de officiële release, al is de game al een paar dagen speelbaar voor mensen die early access hadden via Premium-edities. De arcade-racegame is onderdeel van het Xbox Game Pass-abonnement.

Xbox-CEO Phil Spencer zegt op Twitter dat er tot nu toe meer dan 4,5 miljoen spelers zijn als de cijfers worden opgeteld vanaf de pc, cloud en consoles. Hij stelt dat dit de grootste releasedag is van een Xbox Game Studio-titel. Volgens Spencer is deze piek in het aantal gelijktijdige spelers in de game drie keer hoger dan de piek van Forza Horizon 4, de voorganger die in september 2018 werd uitgebracht. Het is niet helemaal duidelijk of Spencers vergelijking verwijst naar de hoogste piek in Forza Horizon 4 spelersaantallen tot nu toe, of het hoogtepunt op de releasedag van Forza Horizon 4.

Twee dagen voor de officiële release werd Forza Horizon 5 al gespeeld door ongeveer een miljoen spelers . Deze groep heeft sinds vrijdag vroege toegang tot de game. Dat was alleen weggelegd voor degenen die de Premium Edition of de zogenaamde Premium Add-Ons Bundel van respectievelijk 100 en 50 euro hadden gekocht. Deze edities geven spelers onder andere ook toegang tot extra auto's en toekomstige uitbreidingen voor de game.

Forza Horizon 5 is beschikbaar voor Xbox-consoles en Windows-pc's. Als onderdeel van het Xbox Game Pass Ultimate-abonnement kan de racegame ook worden gespeeld via Xbox Cloud Gaming. De standaardversie van de game kan zonder extra kosten worden gespeeld voor klanten van het reguliere Xbox Game Pass-abonnement. Tweakers schreef onlangs een review van Forza Horizon 5 .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01