072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Forza Horizon 5 krijgt een Hot Wheels-uitbreiding op 19 juli

datum: 13-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Microsoft heeft de eerste uitbreiding van Forza Horizon 5 aangekondigd. De Hot Wheels-uitbreiding voegt Hot Wheels-achtige tracks inclusief loops toe. Er zitten ook auto's van het speelgoedmerk in de DLC. Horizon 5 is niet de eerste Horizon-game die Hot Wheels DLC krijgt.

De Forza Horizon 5: Hot Wheels-uitbreiding voegt een nieuwe spelwereld toe aan de game: Horizon Hot Wheels Park. Deze kaart speelt zich af in de lucht boven Mexico en staat vol met Hot Wheels-tracks. Deze oranje banen gaan meerdere keren ondersteboven en kunnen zichzelf kruisen. Hierdoor kunnen coureurs elkaar op de baan tegenkomen en met elkaar in botsing komen.

Deze lanen gaan door en langs het landschap van Mexico, rijden bijvoorbeeld door natuurlijke rotsbruggen of langs vulkanen. Microsoft zegt dat de uitbreiding meer dan 200 mijl aan spoor toevoegt in vier verschillende biomen, waaronder toendra, een bos en een kloof. De uitbreiding voegt ook meer dan 80 nieuwe track-elementen toe die gamers kunnen gebruiken om hun eigen Hot Wheels-tracks te maken.

Naast extra tracks voegt de uitbreiding tien auto's toe aan de game die ook buiten de uitbreiding kunnen worden gebruikt. Het gaat om Hot Wheels auto's als de Bone Shaker en de Deora II, maar ook 'echte' auto's als de Hennessey Venom F5 en de Mosler MT900 GT3 zitten in de DLC.

De Hot Wheels DLC kost twintig euro en is vanaf 19 juli te spelen. De DLC zit in de Premium-bundel, waar ook de tweede onaangekondigde uitbreiding in zit. Forza Horizon 3 ontving eerder een Hot Wheels-uitbreiding. Forza Horizon 5 heeft volgens Microsoft inmiddels meer dan 20 miljoen spelers.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01