072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Forza Motorsport komt later dit jaar uit

datum: 24-04-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Forza Motorsport, de nieuwste game aan de meer serieuze kant van de franchise, wordt "gepolijst en voorbereid" voor release "later dit jaar". De ontwikkelaar sprak eerder over een release in het voorjaar van 2023.

De wijziging in bewoording kan duiden op een vertraging van de release, maar tegelijkertijd zijn er nog ongeveer twee maanden over in dit voorjaar. Mocht de game in die periode toch uitkomen, dan is het technisch ook te omschrijven als 'later dit jaar'. Gamejournalist Jeff Grubb, die vaak met insidernieuws uit gameland komt, meldde eerder dat de game was verplaatst naar later in het jaar en dan 'waarschijnlijk niet de eerste helft van het jaar'.

Forza Motorsport is de tegenhanger van Forza Horizon en richt zich meer op professionele races op circuits; Forza Horizon gaat meer over straatracen. De laatste game in de reeks dateert van 2017. Horizon kreeg in 2021 weer een nieuw deel in de vorm van Horizon 5.

De laatste keer dat de game werd vertoond was in januari. Toen sprak ontwikkelaar Turn 10 Studios van 'de technisch meest geavanceerde racegame ooit gemaakt'. De game moet meer dan vijfhonderd auto's en twintig omgevingen bevatten om te verzamelen. Daarnaast sprak de studio over een volledig dynamisch weersysteem en een sterk verbeterd natuurkundig model. De game zou moeten worden uitgebracht voor Windows en de Xbox-serie.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01