072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Foto's tonen Gigabyte Radeon RX 6800 XT Gaming OC Pro met grotere koeler

datum: 13-03-2023 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Gigabyte wordt mogelijk geleverd met een Radeon RX 6800 XT Gaming OC Pro. Dat meldt de technische website VideoCardz. De videokaart heeft een beduidend grotere koeler dan het huidige Gaming OC model en krijgt een extra 8-pins aansluiting voor de stroomvoorziening.

VideoCardz publiceert verschillende afbeeldingen van de nieuwe Gigabyte Radeon RX 6800 XT Gaming OC Pro. De technische website schrijft dat de Gigabyte-kaart een koeler heeft die "minstens 33 cm" lang is, terwijl het huidige RX 6800 XT Gaming OC-model 28,6 cm lang is. Op de afbeeldingen is ook te zien dat het nieuwe model beduidend hoger is.

De koeler op de aankomende Gaming OC Pro ziet er identiek uit aan de koeler die Gigabyte gebruikt op zijn vlaggenschip Radeon RX 6950 XT grafische kaart, merkt VideoCardz ook op. De gpu zou ook twee HDMI 2.1-aansluitingen en twee DisplayPort 1.4a-aansluitingen hebben. Standaard heeft de Radeon RX 6800 XT één HDMI-poort en drie DP-aansluitingen.

Ook krijgt de aankomende videokaart drie 8-pins aansluitingen voor de stroomvoorziening in plaats van twee. De overige specificaties, zoals de tdp, zijn nog niet bekend. Wel is de verwachting dat de Gaming OC Pro een hogere kloksnelheid zal halen dan de huidige Gaming OC modellen. Het is niet bekend wanneer de videokaart uitkomt en wat deze gaat kosten.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01