072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Foto's tonen Huawei draadloze gamingmuis met Qi-ondersteuning

datum: 20-07-2021Categorie: HardwareBron: Tweakers

Foto's van de Huawei Wireless Mouse GT zijn verschenen. Het is een draadloze muis gericht op gamers, die draadloos kan worden opgeladen via een bijbehorende Qi-muismat. Huawei heeft onlangs zijn eerste gamingmonitor aangekondigd.

Uit de foto's kan worden afgeleid dat de gamingmuis van Huawei is voorzien van RGB-verlichting, in totaal zes knoppen en een USB-C-aansluiting. LED's aan de bovenkant van de muis geven de batterijstatus aan. De draadloze muis werkt met bluetooth of het 2,4 GHz-protocol, waarvoor Huawei een USB-ontvanger levert. Het is nog niet bekend welke sensor in de muis zit.

De muis kan draadloos worden opgeladen op een Qi muismat. De spoelen voor draadloos opladen bevinden zich in de rechterbovenhoek van de muismat. De muis gaat 'meer dan 80 euro' kosten, schrijft WinFuture . De Duitse site heeft de foto's van de nog niet uitgebrachte Huawei-muis online gezet.

Huawei maakt de gamingmuis als aanvulling op zijn MateView GT-monitor voor gamers. Dat is een van de twee monitoren die Huawei in augustus uitbrengt . Het gamingmodel is een 34" monitor met een gebogen 21:9 paneel en een adviesprijs van 549 euro.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01