072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Foto's van ASRock Z690 Taichi Razer Edition verschijnen online

datum: 31-10-2021 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Een Razer-editie van het Z690 Taichi-moederbord van ASRock is opgedoken. Dit moederbord bevat Razer Chroma RGB LED's, maar lijkt verder identiek aan de reguliere Z690 Taichi. De twee bedrijven brachten eerder samen twee AM4-moederborden uit.

Het moederbord werd opgemerkt door Twitter-gebruiker momomo_us . Het moederbord mist de versnellingsontwerpen die te vinden zijn op de reguliere Taichi-moederborden van ASRock. In plaats daarvan is het moederbord uitgerust met RGB-LED's, die afzonderlijk kunnen worden aangestuurd via de Razer Chroma-software. Het moederbord zal ook een Razer Edition-logo bevatten. Ook het Razer-moederbord is grotendeels zwart, waar de reguliere Z690 koperkleurige accenten bevat.

De Razer-release lijkt verder identiek aan de reguliere Z690 Taichi . Te zien is dat de Razer Edition weer twee Thunderbolt 4 type C-poorten, een HDMI 2.1-aansluiting, twee Ethernet-aansluitingen en Wi-Fi 6E-ondersteuning heeft, net als de reguliere variant. Vermoedelijk krijgt de Z690 Taichi Razer Edition ook DDR5-6400-ondersteuning en hetzelfde vrm-ontwerp met 20 stages en Dr.MOS-vrms. Er zijn ook drie M.2-slots te zien, waarvan er twee vermoedelijk een PCIe 4.0-interface bieden.

Het is niet bekend wanneer de ASRock Z690 Taichi Razer Edition uitkomt en wat deze gaat kosten, al merkt Twitter-gebruiker _MGKZ op dat het moederbord voor 750 euro bij een Europese webshop verkrijgbaar is. De reguliere ASRock Z690 Taichi wordt op 4 november uitgebracht, samen met Intel's eerste Alder Lake-processors. De fabrikant heeft nog geen adviesprijs voor dat moederbord gedeeld.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01