072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Fractal Design brengt Meshify 2 Lite-behuizing uit met minder schijfposities

datum: 19-05-2022 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Fractal Design wordt geleverd met twee nieuwe Meshify-cases. De Meshify 2 Lite zal een eenvoudiger interieur hebben en biedt daardoor minder ruimte voor HDD's en SSD's. Fractal komt ook met rgb-versies van de Meshify 2 en Meshify 2 Lite.

De Fractal Design Meshify 2 Lite heeft een vergelijkbaar design als de reguliere Meshify. Het interieur van de huidige Meshify 2 heeft echter een 'dual layout' volgens Fractal Design, waardoor gebruikers verschillende opties hebben voor radiator- en hdd-configuraties. De Lite-versie heeft dat niet. De Meshify 2 Lite wordt geleverd met twee 3,5"-trays en twee 2,5" montagepunten, die ruimte bieden aan maximaal vier opslagschijven. Optioneel biedt de Lite plaats aan twee extra 2,5"-schijven. De reguliere Meshify 2 wordt geleverd met zes 3,5"-beugels, maar biedt ruimte voor in totaal veertien van dergelijke schijven. Daarnaast ondersteunt de behuizing tot vier extra 2,5" SSD's.

De behuizing ondersteunt ook E-ATX-moederborden. Ook biedt de kast ruimte voor een 360 mm radiator voor of boven of een 280 mm radiator aan de onderkant. De Fractal Design 2 Lite wordt geleverd met drie 140 mm ventilatoren aan de voorkant, een 140 mm ventilator aan de achterkant en een beugel voor het monteren van een reservoir.

De fabrikant zegt dat de Meshify 2 Lite per direct leverbaar zal zijn, maar noemt in zijn persbericht geen adviesprijs . Volgens de Duitse Computerbase gaat de reguliere Meshify 2 Lite 128 euro kosten. Dezelfde website noemt een adviesprijs van 150 euro voor de RGB-versie.

Daarnaast introduceert Fractal Design een rgb-variant van het huidige Meshify 2 . Hij is identiek aan de Meshify 2 uit 2020, maar wordt geleverd met RGB-fans en een geïntegreerde RGB-controller. Die zaak gaat volgens Computerbase 180 euro kosten.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01