072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Fractal Design onthult North-kast met houten front

datum: 07-12-2022 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Fractal Design kondigt een nieuw woningontwerp aan genaamd North. De pc-kast heeft een open voorzijde met houten versieringen en een zijpaneel van gaas. Er is ook een versie met een glazen zijpaneel. Het bovenpaneel is altijd gemaakt van een metalen gaas.

De Fractal Design North meet 447 x 215 x 469 mm en biedt ruimte voor een GPU van maximaal 355 mm lang en een CPU-koeler van maximaal 145 mm hoog. Er is ruimte voor twee 2,5" SSD's achter het moederbord en drie extra 3,5" of 2,5" schijven in de bodem van de behuizing. De North is compatibel met moederborden in alle gangbare formaten, ofwel ATX, mATX en mini ITX.

Zoals bij veel vergelijkbare cases is er ruimte voor in totaal acht 120mm-fans of zes 140mm-fans; aan de voorkant passen drie 120mm-fans of twee 140mm-fans. Aan de achterkant is ruimte voor één 120 mm ventilator. Bovenop passen twee ventilatoren in een van de twee genoemde maten.

Volgens Fractal Design is de North ontworpen als 'stijlvolle en harmonieuze toevoeging aan de ruimte'; de meeste behuizingen zijn juist gemaakt om de aandacht te trekken. De betreffende behuizing is leverbaar in de kleuren wit en zwart met respectievelijk een eiken- en notenhouten front. Beide kleuren hebben een configuratie met een mesh zijpaneel of een glazen zijpaneel. Het bedrijf heeft nog geen releasedatum of prijs bekendgemaakt. Voor een kleine 165 euro kun je al een pre-order plaatsen bij een Nederlandse webshop. Het is niet bekend of dit de uiteindelijke prijs van de North zal zijn.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01