072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

FromSoftware toont vijftien minuten aan Elden Ring-gameplay

datum: 04-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

FromSoftware heeft voor het eerst een gameplay-trailer van de RPG Elden Ring. De trailer bevat een personage dat vecht tegen een draak en laat spelers zien hoe ze zich door een open wereld kunnen bewegen en missies kunnen uitvoeren.

De trailer toont een speler die het spel start in een open wereld genaamd 'the Land Between'. Het personage kan te voet of te paard door de open wereld bewegen, met kampen als rustpunten. Het is ook mogelijk om bakens op de kaart te plaatsen om naar toe te rijden. De trailer laat ook zien hoe spelers kunnen vechten, maar ook magie kunnen gebruiken en kunnen sluipen om vijanden te ontwijken. Tijdens het reizen komen spelers grote en kleine baasgevechten tegen. Het laat ook zien hoe een personage vecht tegen een enorme draak, en later een kookpot die tot leven kwam.

De gameplay laat ook zien hoe spelers in de wereld kerkers en catacomben kunnen ontdekken en verkennen. In die kerkers zijn er vaak meerdere routes beschikbaar om te nemen. Net als in andere Souls-spellen van FromSoftware, kunnen spelers andere spelers oproepen om samen online te vechten.

Elden Ring werd aangekondigd in 2019 en is gemaakt door FromSoftware, dat ook achter Dark Souls zit. Het spel is mede geschreven door George RR Martin, de auteur van A Song of Ice And Fire. De game komt met vertraging uit in februari 2022. Later deze maand vindt een Closed Network Test plaats waar spelers de game kunnen testen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01