072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Frontier Developments blijft F1 Manager 2022 ondersteunen

datum: 01-11-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Developer Frontier Developments blijft F1 Manager 2022 voorzien van updates en ondersteuning voor de game. Vorige week kondigde de studio aan dat het nog een laatste update voor F1 Manager 2022 zou uitbrengen voordat het verder ging met andere projecten.

In een bericht op de subreddit van F1 Manager schrijft senior director of publishing Chad Young dat "spelers zich geen zorgen hoeven te maken en dat er meer updates voor de game zullen zijn na de aanstaande update". "De spelers zijn belangrijk voor ons. We willen benadrukken dat we naar je luisteren en je feedback waarderen", aldus Young. Zo belooft Frontier bepaalde problemen op te lossen, zoals de grote bugs op het gebied van lappen in combinatie met safetycars en drs; ze zouden te effectief zijn.

De komende update zal visuele updates voor de auto's bevatten om ze beter van elkaar te onderscheiden. Daarnaast wordt het brandstofverbruik in de kwalificatieronden aangepast en worden rekenfouten in de geschatte racetijd hersteld, naast 'overige optimalisaties'. De update wordt deze maand uitgerold.

Vorige week meldde Frontier dat de update in november de laatste zou zijn voor F1 Manager 2022. De ontwikkelaar heeft naar aanleiding van dat bericht veel kritiek gekregen, omdat bepaalde elementen in de game nog niet optimaal werkten. F1 Manager 2022 werd uitgebracht op 25 augustus 2022 voor de PlayStation-consoles, Xbox-consoles en Windows. Tweakers publiceerde in september een review over de game .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01