072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Gameplaybeelden van privé Battlefield 2042-testlekken

datum: 13-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Op verschillende videoplatforms zijn gameplaybeelden van de aankomende shooter Battlefield 2042 gelekt. Deze afbeeldingen zijn afkomstig van de Technical Playtest van de game, die deze week van start ging.

EA werkt eraan om de afbeeldingen van het internet te krijgen, onder meer door GameSpot en Eurogamer te schrijven. Desalniettemin worden er links naar screenshots en gameplay-opnames geplaatst op platforms zoals Reddit . De afbeeldingen bevatten nieuwe gadgets, voertuigen en het 'Plus'-menu waarmee gebruikers hun wapens in de game kunnen aanpassen.

EA verbood gebruikers expliciet om gameplay-opnames van de testversie te delen. Het spel bevat voor elke gebruiker een watermerk met een unieke code en een gebruikersnaam. Aangezien de afbeeldingen afkomstig zijn uit de Technical Playtest, zullen ze waarschijnlijk niet volledig representatief zijn voor de definitieve versie van de game, die op 22 oktober wordt uitgebracht.

De Technical Playtest is vooral bedoeld om de infrastructuur van het spel te testen, zoals de stabiliteit van de multiplayer-servers. Later zullen uitgever EA en ontwikkelaar DICE een bèta van de game uitbrengen, die dichter bij de releaseversie van de game zou moeten liggen.

De huidige Technical Playtest loopt van 12-16 augustus en stelt sommige gebruikers in staat om drie uur lang elke dag een vroege versie van Battlefield 2042 te spelen. De test is beschikbaar voor uitgenodigde mensen met een EA Playtesting-profiel en is nu vol. EA heeft testversies voor pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5, hoewel de game bij release ook voor Xbox One en PlayStation 4 zal verschijnen.

EA bracht eerder deze week een korte Exodus-film uit, die het verhaal achter de wereld van Battlefield 2042 schetst. De game krijgt geen singleplayer-campagne en heeft daarom ook geen in-game verhaallijn. Later komt de ontwikkelaar met details over een Hazard Zone-spelmodus.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01