072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Gamingforum ResetEra is overgenomen door communityplatformbeheerder Moba Network

datum: 14-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Gaming forum ResetEra is overgenomen door Moba Network. Volgens de huidige eigenaren verandert er niets qua moderatie en de regels op het forum. De oprichter gaat met pensioen, maar blijft aan als adviseur.

ResetEra is volledig overgenomen door het Zweedse Moba Network, schrijft eigenaar en oprichter Cerium . Hij zegt te willen stoppen als enige eigenaar van ResetEra omdat het te zwaar is. Hij noemt persoonlijke gezondheidsproblemen als een belangrijke reden om te stoppen. ResetEra is vier jaar geleden opgericht. Cerium is altijd de enige eigenaar van het platform geweest. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Het platform wordt eigendom van het Zweedse Moba, dat verschillende gaming- en e-sportgemeenschappen in portefeuille heeft. Ondanks de overname verandert er volgens Cerium weinig. "Moba is goed in het opkopen van sites en ze vervolgens de tools te geven om ze succesvol te maken zonder inbreuk te maken op hoe ze werken", schrijft hij. Volgens Cerium hebben de nieuwe eigenaren "geen enkele interesse in het veranderen van de gemeenschap of cultuur op ResetEra." Moba Network zou zich voornamelijk bezighouden met de zakelijke en logistieke aspecten van het management.

De moderators van het forum blijven onafhankelijk, benadrukt Cerium. "Die onafhankelijkheid blijft absoluut heilig, net zoals redactionele onafhankelijkheid dat is in journalistieke publicaties." Cerium benadrukt wel dat moderatoren hun werk vrijwillig blijven doen en niet betaald worden voor hun werk. Cerium zegt bereid te zijn aan te blijven als adviseur als de nieuwe eigenaren of werknemers daarom vragen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01