072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Gearbox brengt Borderlands 2 DLC Tiny Tina Standalone uit

datum: 09-11-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep verschijnt als een op zichzelf staand kort spel. Dat kost tien euro voor consoles en op Steam en is deze week gratis te claimen in de Epic Games Store. Oorspronkelijk is het een DLC die in 2013 uitkwam voor Borderlands 2.

De stand-alone versie heet Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure. Volgens Gearbox is de uitbreiding populair bij fans en door critici beoordeeld als de beste DLC van Borderlands 2. Assault on Dragon Keep vertelt het inleidende verhaal van personage Tiny Tina, die de rol van Bunker Master op zich neemt in het zogenaamde spel Bunkers and Badasses. . Spelers kunnen haar vergezellen in een fantasiewereld met kastelen, kerkers en magische bossen.

Volgens Randy Pitchford, mede-oprichter van Gearbox en producer van Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, is de DLC "een van de belangrijkste stukjes inhoud" die de studio ooit heeft gemaakt. Volgens Pitchford introduceerde de studio een nieuw genre in Borderlands-games, met nieuwe gameplay en een nieuwe manier van verhalen vertellen.

De standalone versie van Dragon Keep is beschikbaar voor de Xbox One en Playstation 4. De consoleversies werken ook op de nieuwe consoles van Microsoft en Sony, maar zijn daar niet specifiek voor ontworpen. De pc-versie is tot en met 16 november gratis te claimen in de Epic Games Store. De game staat ook op Steam, maar kost daar tien euro, net als de consoleversies.

Hoofdpersoon Tiny Tina krijgt ook haar eigen game; dat is Tiny Tina's Wonderlands, een titel die op 25 maart 2022 uitkomt. Door de oude DLC apart uit te brengen willen de makers waarschijnlijk de aandacht vestigen op die nieuwe game, die eerder werd aangekondigd. De nieuwe game komt naar consoles en pc. De pc-versie zal voor een beperkte tijd exclusief beschikbaar zijn in de Epic Games Store.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01