072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Gebruikers zouden vanaf februari accounts in iOS- en Mac-apps moeten kunnen verwijderen

datum: 07-10-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Vanaf 31 januari moeten Mac- en iOS-apps waarin gebruikers een account kunnen aanmaken de mogelijkheid bieden om dit account binnen dezelfde app te verwijderen. Anders kunnen deze apps niet meer worden bijgewerkt of nieuw worden toegevoegd aan de App Store.

De verplichting om apps te voorzien van functies voor het verwijderen van accounts staat sinds juni in de App Store Review Guideline. Apple gaat dit vanaf 31 januari daadwerkelijk controleren, zegt het bedrijf . Apps die hier niet aan voldoen, kunnen hun apps dan niet meer ter beoordeling indienen bij de app store. In de praktijk betekent dit dat apps niet meer geüpdatet kunnen worden en niet meer toegevoegd kunnen worden aan de app store.

Het kunnen verwijderen van een account binnen een app geldt alleen als de app de mogelijkheid biedt om een account aan te maken. Dus als gebruikers alleen accounts kunnen aanmaken via externe platforms, zijn ze niet verplicht om de verwijderfunctie binnen de iOS-app aan te bieden.

Daarnaast geeft Apple aan dat het alleen verplicht is om het de-installeerproces binnen de app te kunnen starten. Ontwikkelaars kunnen daarom gebruikers doorverwijzen naar bijvoorbeeld een website om daar het account te verwijderen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01