072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Gerucht: EA overweegt Battlefield 2042 deels gratis te spelen

datum: 24-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Electronic Arts overweegt mogelijk een deel van Battlefield 2042 free-to-play te maken. Dat meldt Tom Henderson, een journalist die regelmatig informatie deelt over de Battlefield-franchise. Dit kan de modus Portal of Hazard Zone zijn.

Henderson meldt op Twitter dat EA "zeer teleurgesteld" is over hoe Battlefield 2042 heeft gepresteerd. Het bedrijf zou "alle opties" voor de titel overwegen, inclusief het verkennen van gratis te spelen opties voor de game. In een YouTube-video meldt de insider dat EA mogelijk een deel van Battlefield 2042 gratis speelbaar maakt.

Hoewel nog niet concreet bekend is welke gamemode dat zou zijn, zou de uitgever kijken naar een onderdeel van Hazard Zone of Battlefield Portal. Dat laatste is volgens Henderson waarschijnlijker, omdat die modus meer spelers aantrekt. Het volledige spel zou betaald blijven. EA presenteert haar kwartaalresultaten op 1 februari; het bedrijf kan dan meer details geven over zijn toekomstplannen voor Battlefield 2042.

Battlefield 2042 werd op 19 november uitgebracht voor consoles en pc's. De shooter werd door gamers negatief onthaald , mede door bugs, de systeemklassen , de gunplay en andere gameplay-aspecten. Ontwikkelaar DICE heeft aangegeven naar aanleiding van de kritiek verschillende aspecten van de game aan te willen pakken. Het bedrijf gaf hier onlangs een update over , waarin het onder meer enkele updateplannen voor de komende maanden deelt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01