072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Gerucht: Facebook werkt aan een functie om toegang te krijgen tot groepen via NFT's

datum: 07-04-2022Categorie: InternetBron: Tweakers

Meta zou werken aan een functie waarbij gebruikers alleen toegang hebben tot Facebook-groepen als ze kunnen bewijzen dat ze bepaalde NFT's hebben, niet-fungible tokens. De functie maakt deel uit van een bredere reeks functies rond NFT's op Facebook.

Half mei start een pilot voor het delen en plaatsen van NFT's op de Facebook-tijdlijn, schrijft de Financial Times op basis van een interne Meta-memo van vorige week. Dit wordt gevolgd door de functie om alleen toegang te krijgen tot Facebook-groepen met bepaalde NFT's. Er komt ook een pilot om NFT's op het Facebook-platform te minten.

De functies moeten NFT's een plek geven op het Facebook-platform. Op dit moment doet het sociale netwerk niets met die technologie. NFT's zijn eigendomsbewijzen voor digitale activa. Die eigendomsbewijzen worden vastgelegd op blockchains. Veel bedrijven zijn betrokken bij het ondersteunen van NFT's. Gebruikers op Twitter kunnen bijvoorbeeld zeshoekige avatars krijgen als ze aantonen dat ze NFT's hebben. Instagram Meta-platform krijgt ook ondersteuning voor NFT's .

Bovendien is Meta bezig met het maken van een eigen token, dat intern Zuck Bucks wordt genoemd. Dat is een samentrekking van de achternaam van Meta-oprichter Mark Zuckerberg en 'bucks', een veelgebruikte Engelse term voor dollars. De tokens zouden geen cryptocurrency zijn, maar in plaats daarvan alleen meta-geaccepteerde tokens, die het kan uitdelen voor waardevolle berichten en geen waarde hebben buiten de Meta-platforms. Zoiets heeft bestaan in de vorm van Facebook Credits, van 2009 tot 2013.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01