072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Gerucht: FromSoftware werkt aan nieuwe Armored Core-game

datum: 10-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Dark Souls-ontwikkelaar FromSoftware zou werken aan een game in de Armored Core-serie. Het zou een sci-fi-game worden met een derdepersoonsperspectief, waarin spelers een mech besturen. De informatie komt uit een onderzoek onder ontwikkelaars.

De gamewereld is gemaakt door Hidetaka Miyazaki, de maker van de Souls-spellen, volgens informatie die is gedeeld door Resetera-gebruiker Red Liquorice. Er wordt een 'overweldigende gamewereld' beloofd, met 'dynamische mech-actie'. De game biedt zowel gevechten op lange afstand met geweren als gevechten op korte afstand met zwaarden en schilden.

De gebruiker zegt van de ontwikkelaar een enquête te hebben gekregen met vragen over de game, waarin naast informatie ook screenshots en twee video's zijn gedeeld. De gedeelde screenshots zijn gedeeltelijk bedekt om watermerken te verbergen die terug te voeren zijn naar de ontvanger. De video's werden niet openbaar gemaakt, omdat Red Liquorice ze volgens eigen verklaring niet kon redden.

De video toonde een baasgevecht, waarvan Red Liquorice zegt dat het er "erg Souls-achtig" uitziet, terwijl de langeafstandsgevechten hem doen denken aan de Virtua On-franchise. Op basis van afbeeldingen waarop de mechs van meerdere spelers te zien zijn, vermoedt de gebruiker dat de game een coöpfunctie zal krijgen.

Armored Core is een serie mech-actiegames, waarvan het eerste deel in 1997 door FromSoftware voor de PlayStation werd uitgebracht. Inmiddels zijn er meer dan tien games in de serie verschenen, waarvan de laatste in 2013 uitkwam. Op dit moment werkt FromSoftware ook aan de rpg Elden Ring. Het zou op 25 februari moeten verschijnen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01