072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Gerucht: FromSoftware werkt aan Souls-achtige game die exclusief naar PS5 komt

datum: 11-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

FromSoftware, de ontwikkelaar van de Dark Souls-games, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice, werkt aan een Souls-achtige game die exclusief voor de PS5 wordt uitgebracht. Tenminste, dat zegt Nick Baker. Hij heeft vaker in een vroeg stadium correct geïnformeerd over game-releases.

Nick Baker, een gamejournalist beter bekend als Shpeshal Nick, meldde op zijn Twitter-account dat hij van plan was dit gerucht volgende week naar buiten te brengen. Hiermee reageert hij op een Twitter-bericht van een andere gamer die met deze informatie naar buiten komt en Baker als bron noemt. Volgens dat account is het een Souls-achtige game en niet de opvolger van het originele Bloodborne. Dit account spreekt van een releaseperiode in 2022 of 2023 voor de nog onbekende Souls-game.

Baker benadrukt dat hem is verteld dat FromSoftware een exclusieve PS5-titel maakt, hoewel hij de bron van die informatie niet wil zeggen. In maart van dit jaar meldde hij al op Twitter dat hij er vrij zeker van was dat FromSoftware geen Xbox exclusive maakt. Hij is nog enigszins onduidelijk of het een titel is die alleen voor de PS5 uitkomt, of een PlayStation-titel die niet voor de Xbox uitkomt, maar bijvoorbeeld op een ander platform zoals de pc.

Baker is mede-oprichter van de Xbox Era-podcast en heeft in het verleden regelmatig (grotendeels) nauwkeurige informatie geleverd. Hij kwam in juni met de boodschap dat de Ghosts of Ikishima more dit jaar als verlenging zal komen. Dat gebeurt op 20 augustus, als onderdeel van Ghost of Tsushima: Director's Cut en als uitbreiding op het basisspel. Op woensdag , meldt hij ook dat de futuristische racespel Wipeout een terugkeer als PS5 en PSVR 2 titel zal maken, maar dit project is nog in een vroeg stadium.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01