072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Gerucht: Grand Theft Auto 6 verschijnt in 2025 en speelt zich af in Vice City

datum: 05-07-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

De volgende Grand Theft Auto-game wordt mogelijk pas in 2025 uitgebracht. Dat is wat Battlefield-leaker Tom Henderson onlangs suggereerde. Bloomberg-journalist Jason Schreier bevestigde maandag dat dit overeenkomt met informatie uit zijn eigen bronnen.

De informatie komt van Tom Henderson, die vorige week een video plaatste waarin details over GTA 6 werden gedeeld. Tom Henderson is vooral bekend om zijn Battlefield- lekken ; zo deelde hij begin dit jaar nauwkeurige details over de aankomende game Battlefield 2042. De leaker stelt onder meer dat de aankomende GTA-game een moderne setting heeft en zich afspeelt in Vice City. De kaart van de game zou na release continu worden aangepast en bijgewerkt en de game zou ook een vrouwelijk hoofdpersonage hebben.

Een andere bekende insider , Jason Schreier, onderschrijft de informatie van Henderson. "Alles wat Tom Henderson over de game heeft gezegd, komt overeen met wat ik heb gehoord", schreef de Bloomberg-journalist op Twitter . Schreier onderschrijft onder meer dat GTA 6 een evoluerende en uitbreidende kaart zal hebben.

Henderson meldde vorige week dat de game mogelijk pas eind 2025 uitkomt en schrijft op Twitter dat hij durft te wedden dat de game pas in 2024 uitkomt. Volgens Henderson wordt het langere wachten veroorzaakt door een toezegging van Rockstar Games om het welzijn van het personeel te verbeteren. Zo wil de studio minder crunch binnen het bedrijf, iets wat bij eerdere Rockstar-projecten wel het geval was.

In 2018 meldde Jason Schreier , toen nog een Kotaku-medewerker, dat veel ontwikkelaars bij Rockstar Games verklaarden dat ze tijdens de productie van bijvoorbeeld Red Dead Redemption 2 55 tot 60-urige werkweken draaiden, wat neerkomt op zes werkdagen van 10 uur. . Voormalig Rockstar-medewerker Dan Houser sprak in een interview met Vulture over '100 uur werk'.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01