072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Gerucht: GTA Trilogy Remaster is in ontwikkeling en wordt later dit jaar uitgebracht

datum: 13-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Rockstar Games zou zich in de laatste ontwikkelingsfase bevinden om een remaster van drie Grand Theft Auto-titels uit te brengen. Kotaku sprak met verschillende bronnen die de komst van een remaster bevestigen.

Om welke titels het gaat, kan Kotaku nog niet bevestigen. Drie verschillende bronnen hebben de komst van een remaster van drie GTA-klassiekers aan het medium gemeld. De laatste tijd gaan er veel geruchten over een mogelijke remaster van de drie PlayStation 2-titels: GTA 3, Vice City en San Andreas. Volgens de site hebben de bronnen eerder betrouwbare informatie over GTA Online en Red Dead Online gelekt.

Voor de remasters zal de Unreal Engine worden gebruikt en zowel de graphics als de gebruikersinterface worden bijgewerkt. Het nieuwe uiterlijk van de games zou een mix zijn van 'oude en nieuwe graphics'. De remaster zou zich in de laatste ontwikkelingsfase bevinden en zou dit najaar moeten verschijnen. De remaster moet worden uitgebracht voor "verschillende platforms, waaronder de Nintendo Switch". Rockstar weigerde te reageren op vragen van Kotaku over de geruchten.

Het moederbedrijf van Rockstar Games, Take-Two, had eerder dit jaar verschillende GTA-mods offline gehaald. Met de mods konden onder andere delen van de wereld uit oudere GTA-games in nieuwere titels worden geladen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01