072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Gerucht: Intel Arc A770-recensies komen begin oktober

datum: 26-09-2022 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Intel heeft naar verluidt nieuwe embargorichtlijnen voor de Arc A770 desktop grafische kaart aan recensenten gecommuniceerd. Dat melden bronnen aan VideoCardz. Media zouden op 30 september de videokaart mogen tonen. Een week later verschijnen de eerste reviews.

Volgens de embargorichtlijnen mogen media op 30 september unboxing-video's van de Arc A770-videokaart publiceren, schrijft VideoCardz op basis van eigen bronnen. De eerste onafhankelijke recensies zouden op 5 oktober verschijnen. Het unboxing-embargo van 30 september is opmerkelijk, omdat de videokaart en zijn verpakking al meerdere keren door de media zijn getoond.

Als deze gegevens kloppen, dan ligt het voor de hand dat de eerste Arc A770 videokaarten al aan reviewers zijn verstrekt. Intel maakte onlangs via sociale mediakanalen bekend dat het bedrijf in de zeer nabije toekomst meer informatie zal delen over de Arc A770. Het bedrijf zal op 27 en 28 september een Intel Innovation-evenement houden.

Na een lange en moeizame reis tijdens de ontwikkeling van de Arc grafische kaarten, lijkt een release van het Arc-vlaggenschipmodel aanstaande. Een specifieke releasedatum is echter nog niet bekend gemaakt. We zullen hier in de nabije toekomst waarschijnlijk meer over horen. Het is onduidelijk of deze embargorichtlijnen ook gelden voor de Arc A750 of andere videokaarten van deze generatie. Volgens eerdere berichten zou de Arc A750 tegelijk met de Arc A770 worden uitgebracht.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01