072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Gerucht: Microsoft en Kojima deal voor Xbox-game is nabij

datum: 02-07-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Microsoft en gameontwikkelaar Hideo Kojima zouden een intentieverklaring hebben getekend om nadere afspraken te maken over een te ontwikkelen Xbox-game. De twee partijen zijn al maanden in gesprek.

Volgens VentureBeat staat in de intentieverklaring dat de twee partijen juridische details zullen uitwerken over de creatie en release van een nieuwe Xbox-game. Volgens journalist Jeff Grubb, die goede bronnen heeft in de gamesindustrie, is het een mijlpaal in de onderhandelingen tussen Microsoft en Kojima.

Het team van Kojima is al maanden in gesprek met Microsoft over een mogelijke samenwerking en volgens Grubb zou Kojima vooral geïnteresseerd zijn vanwege de cloudtechnologie van Microsoft. Hij stelt dat de recente benoeming van Kim Swift tot senior director cloud gaming daar ook mee te maken heeft. Ze zou Kojima moeten helpen bij het maken van een spel.

Het is niet bekend wat voor game Kojima voor Xbox zou willen maken en hoe cloudtechnologie hiervoor zal worden ingezet. Microsoft gebruikt cloudservers voor het streamen van games naar mobiele apparaten en browsers, evenals voor de enorme Flight Simulator-gamewereld.

Als Microsoft en Kojima tot een deal komen, duurt het waarschijnlijk nog jaren voordat er daadwerkelijk een game uitkomt. Kojima Productions maakte eind vorig jaar bekend aan een nieuw project te werken , zonder verdere details te geven.

Kojima is de maker van de Metal Gear Solid-serie en werkte vele jaren voor Konami. In 2015 vertrok hij en ging voor zichzelf aan de slag. Hij maakte Death Stranding in samenwerking met Sony, maar die game werd later ook voor pc uitgebracht. Tijdens E3 toonde Sony een teaser van een Director's Cut van die game. Die video staat echter ook vol verwijzingen naar Metal Gear Solid.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01