072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Gerucht: Nintendo werkt aan gepolijste versie van de eerste Metroid Prime

datum: 23-09-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Nintendo werkt aan een heruitgave van de eerste Metroid Prime-game voor Nintendo Switch. Dat meldt Nintendo-leaker Emily Rogers. Of ze ook werken aan gepolijste versies van de andere twee games in de serie durft Rogers niet te zeggen.

Emily Rogers gelooft dat ze gehoord heeft dat de remaster van Metroid Prime volgend jaar gepland staat, om het 20-jarig jubileum van de game te vieren. Ze weet niet of het echt alleen de eerste game is of dat er een HD-versie van de hele Prime-trilogie komt. Wel zegt ze dat ze 'neigt' naar het eerste scenario. Andere Nintendo-lekkers, zoals Jeff Grubb , beweren wel dat er een gepolijste versie van de hele Metroid Prime-trilogie in de maak is.

Emily Rogers is geen onbekende Nintendo-leaker. Zo voorspelde ze een aantal specificaties van de Switch correct voordat de console werd aangekondigd. Ze wist ook dat Super Smash Bros. Ultimate in 2018 zou uitkomen en dat er een verzameling van de 3D Mario-spellen zou zijn. Ze had het ook wel eens bij het verkeerde eind, ze beweerde dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild niet tegelijk met de Nintendo Switch zou uitkomen, wat het geval bleek te zijn. Een Gamefaqs-gebruiker vermeldde haar lekken in 2019, waaruit blijkt dat ze ongeveer 75 procent van de tijd gelijk heeft.

Vanavond wordt een Nintendo Direct-presentatie uitgezonden, waarin Nintendo nieuwe games aankondigt. Rogers heeft geen uitspraken gedaan over de vraag of de Metroid Prime-remaster daarin zou kunnen worden onthuld.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01