072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Gerucht: PS5-versie van Cyberpunk 2077 wordt mogelijk half februari uitgebracht

datum: 31-01-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Het Twitter-account PlayStation Game Size denkt dat de next-gen upgrade van Cyberpunk 2077 voor de PS5 in de weken tussen half februari en begin maart zal worden uitgebracht. Als dat waar is, zullen hoogstwaarschijnlijk ook de Xbox Series X- en S- en pc-upgrades in die tijd volgen.

PlayStation Games Size plaatste zondag cover art die naar verluidt behoort tot de native versie van Cyberpunk 2077 voor de PlayStation 5. Het account voegde eraan toe dat het denkt dat deze next-gen versie tussen half februari en begin maart zal worden uitgebracht. Dit Twitter-account biedt, zoals de naam al doet vermoeden, vaak vroege informatie over bestandsgroottes en releasedatums van aankomende games. Het is vaak accurate informatie.

Een release van de next-gen upgrades in de genoemde periode zou betekenen concurreren met titels als Horizon Forbidden West en Elden Ring. Eigenlijk hadden deze upgrades voor de PS5, Xbox Series-consoles en pc eind vorig jaar moeten uitkomen, maar in oktober vorig jaar werd duidelijk dat dat er niet zou komen. Toen werd het eerste kwartaal van dit jaar genoemd als de nieuwe releaseperiode.

Er zijn nog weinig details over de next-gen versie, maar CD Projekt Red gaf eerder aan dat deze versie naast de toevoeging van een aantal verbeteringen op systeemniveau ook grafische upgrades bevat die inspelen op het potentieel van de nieuwe consoles. De ontwikkelaar zei meteen dat het bij deze systemen niet gaat om revolutionaire verbeteringen.

De nieuwe versie van Cyberpunk 2077 wordt uitgebracht als een op zichzelf staande game, maar zal gratis beschikbaar zijn als upgrade voor spelers die de titel al bezitten. Cyberpunk 2077 werd op 10 december 2020 uitgebracht voor pc's en consoles en kreeg veel kritiek vanwege bugs en prestatieproblemen. Sindsdien heeft de ontwikkelaar verschillende hotfixes en grote updates gemaakt. Gelijktijdig met de next-gen upgrade moet ook de grote patch 1.5 worden uitgebracht, die ook wordt gezien als een 'zachte herlancering' die de nodige fixes voor problemen in de game moet implementeren.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01