072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Gerucht: PUBG wordt gratis te spelen en krijgt een nieuwe gamemodus met zombies

datum: 28-07-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Battleroyale-game PlayerUnknown's Battlegrounds wordt mogelijk gratis te spelen. Dat meldt PUBG-leaker PlayerIGN. De meest recente update van de game bevat ook middelen voor een soort zombie-overlevingsmodus genaamd Zombie Defense.

Leaker PlayerIGN heeft aangekondigd op Twitter dat de ontwikkelaar van PUBG wil het spel free-to-play, om ervoor te GamesRadar ook notities. PlayerIGN is een bekende PUBG-leaker, die een paar weken geleden de komst van vliegtuigcrashes voorspelde; die functie is woensdag toegevoegd aan de Taego-kaart in patch 13.1.

Ontwikkelaar PUBG Corporation zou volgende maand eerst een free-to-play week houden. Gedurende die periode peilde het bedrijf de reacties van spelers. Op basis daarvan wordt een besluit genomen, meldt de leaker. Volgens PlayerIGN wilde de ontwikkelaar in 2019 ook overstappen naar een free-to-play-model, maar kreeg hij tijdens een f2p-week niet de reactie van spelers waarop hij hoopte.

Er was al een gratis versie van het battleroyale-spel PUBG Lite. Die game had onder meer lagere systeemeisen en was daardoor geschikt voor gamers met een pc die niet voldoet aan de systeemeisen van de reguliere PUBG-versie. Ontwikkelaar PUBG Corporation stopte in mei met die variant van de game, nadat de game een jaar lang niet was geüpdatet.

PlayerIGN onderschrijft ook informatie over een Zombie Defense-modus. De leaker heeft die spelmodus niet zelf voorspeld; patch 13.1 zou activa voor die spelmodus bevatten . In Zombie Defense moeten spelers zichzelf beschermen tegen golven van zombies in een cirkelvormige zone op de Camp Jackal-kaart. Geleidelijk aan konden spelers overlevingsmunten verzamelen, die ze in een winkel kunnen uitgeven. Dat is vergelijkbaar met de huidige Arena-modus van PUBG.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01