072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Gerucht: PUBG wordt gratis te spelen en krijgt een nieuwe gamemodus met zombies

datum: 28-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Battleroyale-game PlayerUnknown's Battlegrounds wordt mogelijk gratis te spelen. Dat meldt PUBG-leaker PlayerIGN. De meest recente update van de game bevat ook middelen voor een soort zombie-overlevingsmodus genaamd Zombie Defense.

Leaker PlayerIGN heeft aangekondigd op Twitter dat de ontwikkelaar van PUBG wil het spel free-to-play, om ervoor te GamesRadar ook notities. PlayerIGN is een bekende PUBG-leaker, die een paar weken geleden de komst van vliegtuigcrashes voorspelde; die functie is woensdag toegevoegd aan de Taego-kaart in patch 13.1.

Ontwikkelaar PUBG Corporation zou volgende maand eerst een free-to-play week houden. Gedurende die periode peilde het bedrijf de reacties van spelers. Op basis daarvan wordt een besluit genomen, meldt de leaker. Volgens PlayerIGN wilde de ontwikkelaar in 2019 ook overstappen naar een free-to-play-model, maar kreeg hij tijdens een f2p-week niet de reactie van spelers waarop hij hoopte.

Er was al een gratis versie van het battleroyale-spel PUBG Lite. Die game had onder meer lagere systeemeisen en was daardoor geschikt voor gamers met een pc die niet voldoet aan de systeemeisen van de reguliere PUBG-versie. Ontwikkelaar PUBG Corporation stopte in mei met die variant van de game, nadat de game een jaar lang niet was ge├╝pdatet.

PlayerIGN onderschrijft ook informatie over een Zombie Defense-modus. De leaker heeft die spelmodus niet zelf voorspeld; patch 13.1 zou activa voor die spelmodus bevatten . In Zombie Defense moeten spelers zichzelf beschermen tegen golven van zombies in een cirkelvormige zone op de Camp Jackal-kaart. Geleidelijk aan konden spelers overlevingsmunten verzamelen, die ze in een winkel kunnen uitgeven. Dat is vergelijkbaar met de huidige Arena-modus van PUBG.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01