072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Gerucht: release PS5- en Xbox Series-versies Apex Legends staat voor de deur

datum: 15-01-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Volgens @PlayStationSize en @MauroNL zijn de versies van Battleroyale-fps Apex Legends voor de volgende generatie consoles bijna klaar voor release. Deze bieden hogere resoluties, framesnelheden en grafische kwaliteit.

PlayStationSize baseert zijn verklaring , niet verwonderlijk, op een kijkje in de PSN-database, waaruit blijkt dat er een aparte download van Apex Legends beschikbaar is voor de PS5, met een grootte van 80 GB. Dit zou iets anders zijn dan de bestaande PS4-download van Apex Legends, die via achterwaartse compatibiliteit ook op de PS5 kan worden gespeeld. Een groot verschil is dat die versie nog steeds op 60fps draait.

Het bericht over de Xbox Series X- en S-versie van de game komt van game-industrie-analist MauroNL. Hij noemt hier echter geen bronnen voor, dus het moet met een korreltje zout worden genomen. Hij stelt dat de release van deze versies 'zeer binnenkort' zal plaatsvinden.

Tegelijkertijd werkt Respawn Entertainment aan crossplay en cross-progressie voor Apex Legends. Voor die eerste geeft de studio geen tijdlijn, maar op de een of andere manier kunnen spelers dit jaar cross-progressie verwachten. Dit betekent dat ze de voortgang qua unlocks in de game van bijvoorbeeld de PlayStation naar de Xbox kunnen halen. Apex Legends is ook beschikbaar voor Windows.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01