072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Gerucht: Sony draagt de ontwikkeling van Twisted Metal-reboot over naar nieuwe studio

datum: 10-01-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Volgens VGC-bronnen is de ontwikkeling van een vermeende Twisted Metal-reboot uitbesteed aan een Sony first-party studio in Europa. Eerder werd verwacht dat het Britse Lucid Games, de maker van Destruction All-Stars voor de PS5, aan zo'n titel zou werken.

Bronnen vertellen VGC dat Sony zijn plannen voor de vermeende Twisted Metal-reboot heeft gewijzigd en de ontwikkeling van Lucid Games naar een andere studio overdraagt. Concreet zou dat gaan om een van Sony's first-party studio's elders in Europa, maar welke ontwikkelaar precies is niet bekend. Ook de reden voor de overstap is onbekend, al suggereerde een van de bronnen dat de slechte ontvangst van Destruction All-Stars een rol speelde.

De eerste berichten over een mogelijke Twisted Metal reboot verschenen in september, schrijft ook Eurogamer . Insider Jeff Grubb meldde vervolgens dat een dergelijk spel in de kinderschoenen staat op zijn Giant Bomb-videopodcast. VGC meldde toen dat Lucid Games aan die game werkte, maar dat zou inmiddels veranderd zijn.

Sony zelf heeft de Twisted Metal reboot nog niet bevestigd, al benadrukte het bedrijf vorige week op CES nogmaals dat het werkt aan een tv-serie gebaseerd op die franchise. Die serie werd in 2019 al aangekondigd. Variety meldde vorig jaar dat Sony samenwerkt met de schrijvers van Deadpool voor de tv-serie. De serie zou in 2023 uitkomen en de reboot-game kan tegelijkertijd worden uitgebracht.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01