072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Gerucht: Ubisoft werkt aan nieuwe Prince of Persia-game

datum: 22-03-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Mogelijk werkt Ubisoft aan een nieuwe Prince of Persia-game naast de Sands of Time-remake die al is aangekondigd. Dat melden bronnen aan betrouwbare leaker Tom Henderson. Het bedrijf zou ook werken aan een vervolg op Immortals Fenyx Rising.

Henderson schrijft in een artikel op Xfire dat Ubisoft momenteel aan twintig games werkt, waarvan er al veel zijn aangekondigd. Zo werkt de studio aan live servicetitel Assassin's Creed Infinity, een nieuwe Mario + Rabbids-game en Beyond Good and Evil 2. De leaker spreekt echter ook over meerdere onaangekondigde games.

Zo meldt Tom Henderson dat Ubisoft een nieuwe Prince of Persia-game maakt. Volgens bronnen die bekend zijn met de plannen van Ubisoft, zal het een "2.5d"-game zijn die losstaat van de Sands of Time-remake. De studio zou voor die game geïnspireerd zijn door de Ori-serie van Moon Studios. Het is niet bekend wanneer deze titel uitkomt, schrijft Henderson.

Ubisoft Quebec zou ook een vervolg maken op Immortals Fenyx Rising. Volgens bronnen van Henderson bevindt de game zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium. De leaker vertelt ook over Assassin's Creed Rift. Er zijn hier al eerder geruchten over geweest, afkomstig van Jason Schreier van Bloomberg . Het zou een kleinere Assassin's Creed-game worden, die zich richt op stealth. Henderson stelt dat de game waarschijnlijk in de eerste helft van 2023 uitkomt. Verder schrijft de leaker dat er een derde The Crew-game komt, die mogelijk later dit jaar wordt aangekondigd.

Volgens Henderson zal Ubisoft later dit jaar een "grote showcase" houden, waar het bedrijf enkele van zijn aankomende games zal aankondigen. Het is nog niet bekend wanneer dat evenement zal plaatsvinden. Misschien gaat het om een nieuwe Ubisoft Forward, een evenement dat Ubisoft sinds 2020 jaarlijks houdt. Henderson bevestigt dat niet.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01