072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Ghost of Tsushima Director's Cut komt op 20 augustus voor PS4 en PS5

datum: 01-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Gamestudio Suckerpunch Productions heeft Ghost of Tsushima Director's Cut voor Playstation 4 en Playstation 5 aangekondigd. De game komt volgens de ontwikkelaar op 20 augustus uit en voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het verhaal.

De Ghost of Tsushima Director's Cut-versie bevat het originele spel, alle eerder uitgebrachte uitbreidingen en een nieuw hoofdstuk dat wordt toegevoegd aan de verhaallijn , aldus Sucker Punch Productions. Dat hoofdstuk speelt zich af op het Japanse eiland Iki waar de hoofdpersoon Jin reist om te controleren of er daadwerkelijk een Mongoolse aanwezigheid is, zoals de geruchten suggereren. Op het eiland zal Jin volgens de gamestudio geconfronteerd worden met oude trauma's.

Volgens de Sucker Punch Productions zijn er tal van nieuwe omgevingen om te verkennen, nieuwe uitrustingen om te verzamelen en nieuwe vijanden om te verslaan. De uitbreiding voor de Playstation 5 omvat Japanse lipsynchronisatie, een 4k-optie en ondersteuning voor de haptische feedback en adaptieve triggers van de DualSense-controller. De laadtijden van de PS5-versie zouden zijn ingekort en volgens de ontwikkelaar streeft deze versie naar een framerate van 60 fps. Het is mogelijk om de voortgang van de PS4-versie over te zetten naar de PS5-versie van de game.

Sucker Punch Productions geeft ook details over een nieuwe patch voor Ghost of Tsushima. Dit maakt het mogelijk om nieuwe controllerlay-outs te maken en een doelvergrendeling te gebruiken tijdens gevechten.

Ghost of Tsushima Director's Cut verschijnt op 20 augustus. De standalone versie kost 70 euro voor de Playstation 5-versie en 60 euro voor de Playstation 4-versie. De uitbreiding voor PS4 kost 20 euro, voor PS5 30 euro. Gamers die willen overstappen van de PS4-versie van deze uitbreiding naar de PS5-versie zullen hiervoor 10 euro moeten betalen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01