072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Ghost of Tsushima Director's Cut komt op 20 augustus voor PS4 en PS5

datum: 01-07-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Gamestudio Suckerpunch Productions heeft Ghost of Tsushima Director's Cut voor Playstation 4 en Playstation 5 aangekondigd. De game komt volgens de ontwikkelaar op 20 augustus uit en voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het verhaal.

De Ghost of Tsushima Director's Cut-versie bevat het originele spel, alle eerder uitgebrachte uitbreidingen en een nieuw hoofdstuk dat wordt toegevoegd aan de verhaallijn , aldus Sucker Punch Productions. Dat hoofdstuk speelt zich af op het Japanse eiland Iki waar de hoofdpersoon Jin reist om te controleren of er daadwerkelijk een Mongoolse aanwezigheid is, zoals de geruchten suggereren. Op het eiland zal Jin volgens de gamestudio geconfronteerd worden met oude trauma's.

Volgens de Sucker Punch Productions zijn er tal van nieuwe omgevingen om te verkennen, nieuwe uitrustingen om te verzamelen en nieuwe vijanden om te verslaan. De uitbreiding voor de Playstation 5 omvat Japanse lipsynchronisatie, een 4k-optie en ondersteuning voor de haptische feedback en adaptieve triggers van de DualSense-controller. De laadtijden van de PS5-versie zouden zijn ingekort en volgens de ontwikkelaar streeft deze versie naar een framerate van 60 fps. Het is mogelijk om de voortgang van de PS4-versie over te zetten naar de PS5-versie van de game.

Sucker Punch Productions geeft ook details over een nieuwe patch voor Ghost of Tsushima. Dit maakt het mogelijk om nieuwe controllerlay-outs te maken en een doelvergrendeling te gebruiken tijdens gevechten.

Ghost of Tsushima Director's Cut verschijnt op 20 augustus. De standalone versie kost 70 euro voor de Playstation 5-versie en 60 euro voor de Playstation 4-versie. De uitbreiding voor PS4 kost 20 euro, voor PS5 30 euro. Gamers die willen overstappen van de PS4-versie van deze uitbreiding naar de PS5-versie zullen hiervoor 10 euro moeten betalen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01