072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Ghostwire: Tokyo is uitgesteld tot begin 2022

datum: 13-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ghostwire: Tokyo is uitgesteld tot begin 2022. Eerder was de releasedatum van de game oktober 2021. Ontwikkelaar Tango Gameworks zegt dat het meer tijd nodig heeft om zijn visie te realiseren. De game komt eerst naar de PlayStation 5 en pc.

Volgens Tango Gameworks wordt er hard gewerkt aan de game, maar de studio zegt ook aandacht te besteden aan de gezondheid van haar medewerkers. Hiermee lijkt de ontwikkelaar aan te geven dat hij overuren op de titel wil beperken.

In juni vorig jaar werden de eerste gameplay beelden van Ghostwire: Tokyo vertoond. Volgens de makers is het een actie-avonturenspel met 'spookachtige' elementen, maar geen horrorspel. De game is gemaakt door Tango Gameworks, een studio die onderdeel is van Bethesda en dus nu eigendom is van Microsoft .

De game werd aangekondigd als tijdelijk exclusief voor de PlayStation 5. De game zal echter ook op pc verschijnen. Ondanks dat de studio nu eigendom is van Microsoft, komt de game niet rechtstreeks naar Xbox-consoles. Microsoft heeft eerder aangegeven dat gemaakte afspraken over exclusiviteit blijven bestaan . Het is niet bekend hoe lang de exclusiviteit zal duren. Vaak is dit een jaar.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01