072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Ghostwire: Tokyo komt in april naar de Xbox Series met een nieuwe spelmodus

datum: 15-03-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ghostwire: Tokyo komt op 12 april naar Xbox Series X- en S-consoles en zal ook beschikbaar zijn in Xbox Game Pass. Op die datum brengt uitgever Bethesda ook de gratis Spider's Thread-update uit, die onder meer een extra spelmodus toevoegt.

De first-person actiegame verscheen in maart 2022 voor de PlayStation 5 en Windows, maar Bethesda kondigt aan dat de game in april ook naar de Xbox Series-consoles komt . In het spel moet de speler elementaire aanvallen gebruiken om geesten te verdrijven terwijl hij probeert te achterhalen wat er met de inwoners van Tokio is gebeurd en hoe hij de stad kan bevrijden van een mysterieus figuur.

Wanneer het in april uitkomt, heeft het spel een Spider's Thread-modus, een roguelite-modus die uit dertig fasen bestaat. Het doel is om deze fasen te voltooien en het einde van de spelmodus te bereiken. Ondertussen kunnen spelers upgrades ontgrendelen om te helpen in Spider's Thread. Als ze worden verslagen, moeten ze opnieuw beginnen, hoewel ze een deel van hun upgrades behouden.

Verder biedt de update, die ook naar de PlayStation 5- en Windows-versie komt, nieuwe locaties, waaronder een middelbare school. De game krijgt ook een instelling voor Verminderde horroreffecten waarbij bepaalde effecten worden vervangen door stickers. Daarnaast komen er extra tussenfilmpjes in het verhaal, krijgt de speler nieuwe vaardigheden als Counter-Attack, Quick Dodging en Charge Rush en bevat de game nieuwe vijanden en een uitgebreide fotomodus. Tweakers schreef een recensie over de PlayStation 5-versie van de game .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01