072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Ghostwire: Tokyo voor PlayStation 5 is uitgesteld tot begin 2022

datum: 13-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De tijdelijke PlayStation 5 exclusieve Ghostwire: Tokyo is uitgesteld tot begin 2022. Eerder stond de releasedatum op oktober 2021. Ontwikkelaar Tango Gameworks zegt meer tijd nodig te hebben om zijn visie te realiseren.

Volgens Tango Gameworks wordt er hard gewerkt aan de game, maar de studio zegt ook aandacht te besteden aan de gezondheid van haar medewerkers. Hiermee lijkt de ontwikkelaar aan te geven dat hij overuren op de titel wil beperken.

In juni vorig jaar werden de eerste gameplay beelden van Ghostwire: Tokyo vertoond. Volgens de makers is het een actie-avonturenspel met 'spookachtige' elementen, maar geen horrorspel. De game is gemaakt door Tango Gameworks, een studio die onderdeel is van Bethesda en dus nu eigendom is van Microsoft .

De game werd aangekondigd als tijdelijk exclusief voor PlayStation 5. Hoewel de studio nu eigendom is van Microsoft, zal de game niet rechtstreeks beschikbaar zijn voor Xbox-consoles en Windows. Microsoft heeft eerder aangegeven dat gemaakte afspraken over exclusiviteit blijven bestaan . Het is niet bekend hoe lang de exclusiviteit zal duren. Vaak is dit een jaar.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01