072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Google biedt gratis versie Workspace voor iedereen met een zakelijk e-mailadres

datum: 04-02-2022Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Google brengt een gratis optie uit binnen het Workspace-ecosysteem waar iedereen onbeperkte toegang kan krijgen tot Google Documenten, Presentaties, Spreadsheets, Chat, Drive en Meet. Het Essentials Starter Edition 'abonnement' kan alleen worden geactiveerd met een zakelijk e-mailadres.

De gratis variant van de zakelijke dienst geeft iedereen toegang tot de genoemde Google-diensten, behalve Gmail. Gebruikers van het Workspace Essentials Starter Edition abonnement kunnen zich namelijk alleen aanmelden met hun eigen domeinnaam in het formaat 'naam@uw-bedrijf.com'. Er zijn geen creditcardgegevens vereist om het abonnement te kopen. Tot nu toe konden gebruikers met betaalde abonnementen op Workspace hun eigen zakelijke e-mailadres aanmaken.

De meeste opties van de gratis Essentials Starter Edition komen overeen met die van het huidige Business Starter abonnement van 5,20 euro per persoon. Zo kunnen gebruikers met maximaal 100 deelnemers videobellen en samenwerken via de cloud in de genoemde applicaties. Een Essentials-abonnement heeft echter slechts 15 GB gratis opslagruimte, de helft van de cloudopslagruimte voor Business Starter-klanten. Daarnaast is er een limiet van één uur per Meet-sessie; een fractie van de maximale duur van 24 uur voor alle andere abonnementen.

Het idee achter een gratis Workspace-abonnement is volgens Google om gebruikers "zelf te laten kiezen welke productiviteitstools ze gebruiken". De zoekgigant vermeldt ook expliciet dat het Workspace-abonnement ook Microsoft Office-bestanden ondersteunt; hint naar de mogelijkheid dat dit een reactie is op het Office 365-abonnement van Microsoft dat door talloze bedrijven wordt gebruikt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01